Szűz

Ha neked van segítségre szükséged, legyen szó az élet bármely területéről, a Szűz csillagjegyű barátaidra egészen biztosan számíthatsz. Azonban amilyen segítőkészek az e jegyben született emberek, olyannyira nem képesek kérni vagy elfogadni a segítséget. Ha bajban vannak vagy szükséget szenvednek, inkább minden erejükkel igyekeznek eltitkolni szorult helyzetüket és önállóan megoldani a problémát, még akkor is, ha az olyan horderejű, hogy nem vagy csak rendkívül nehezen tudnak megbirkózni vele. Nem arról van azonban szó, hogy ne értékelnék a segítséget, egész egyszerűen csak szeretik a dolgokat a maguk módján intézni. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon erõsnek, egészségesnek és tettre késznek érzi majd magát, kedves Szûz, amely életérzés nagyot lendíthet dolgain. Bár fáradhatatlan munkálkodása és nagymértékû teherbírása gyümölcsözõ, mégis igyekezzen azért arra oda figyelni, hogy, ha minden álomszerûen is halad, azért ne váljon megszállottjává, s ennek folytán rabjává munkájának, projektjeinek. Jusson idõ egy kis pihenésre is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei olykor saját maguk sem veszik észre, hogy olyan szituációba kerültek, amikor segítséget kellene kérniük. Inkább a belső világukba menekülnek, ahelyett, hogy szembenéznének a gondokkal, pláne pedig esetleg másokat is bevonnának azok megoldásába. A végsőkig elodázzák a problémamegoldást és csak szélsőséges esetben fordulnak másokhoz, így ha egy Halak mégiscsak segítséget kér tőled, szinte biztos lehetsz benne, hogy nagy bajban van és erről is csak az utolsó utáni pillanatban szólt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon különösen vonzónak és energetikusnak néz ki, s ezt mások is hamar észreveszik! Csáberejéhez most ráadásul az is hozzájárulhat, hogy elméje rendkívül, még a szokásosnál is hamarabb és élesen vág, még gördülékenyebbé téve ezzel önmaga és kedvese, szerelme közti kommunikációt. Mindebbõl fakadóan, ha még nem tette meg, mindenképpen szervezzen le egy randit szíve választottjával, kedves Halak. Nem fogja megbánni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-06 - Bizonyos körülmények, kissé lehangolóak lehetnek, mert nagyban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: