Vannak csillagjegyek, akik a szakítást követően is barátok maradnak. Akikről most esik szó, messze elkerülik az exbarátokat vagy -barátnőket. A horoszkóp szerint ők azok, akik végleg rád csapják az ajtót, és soha többé nem látod őket. Talán jobb is így. Te is köztük vagy? És az exed?

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő a szakítást követően nem barátkozik, valójában tudni sem akar többé rólad. Főként, ha te kezdeményezted a lezárást. Annak ellenére, hogy barátságos típus, nem igényli, hogy jóban maradjatok egymással. A múlt többé nem foglalkoztatja, a jelenre és a jövőre koncentrál, abba pedig nem férsz bele többé.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan tudod feldobni az életedet? Csillagjegyed ebben is segít

A Bak (december 22. – január 20.)

A Bak talán a legengesztelhetetlenebb csillagjegy. Ő sem barátkozik a szakítást követően. Ha a lezárás mellett döntött, nincs nála visszaút, nem tart fenn többé barátságot veled. Ha még a szívét is összetörted, sosem felejt, és sosem bocsát meg. Mondhatni, feketelistára kerülsz a szívében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 24. – november 21.)

A Skorpió az egyik legféltékenyebb csillagjegy. Viselkedése már a kapcsolatában sem szerencsés, de a szakítást követően sem az. Hosszú ideig gyötrődik, amikor új társra találsz, képtelen elfogadni, hogy mást szeretsz, mással érzed jól magad. Ne is próbáld a barátságát keresni, esetében ez szóba sem jöhet a szakítást követően.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: