Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán az imádatot, a feltétlen csodálatot szereti a leginkább. Pontosan ezért, ha új partnerre találtál, az ő barátságát és baráti körét inkább kerüld el messze. Makacsabb és büszkébb annál, mintsem elviseljen maga körül. Ha pedig még meg is bántottad, nincs esélyed, hogy valaha is megbocsásson neked, és túllépjen a sértettségen.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos (március 21. – április 20.)

A Kos az örök versenyző. Neki nem fontos, hogy a szakítást követően is jóban maradjon veled. Onnantól kezdve ugyanis versenytársnak számítasz a szemében, akit le kell győznie. Mindent megtesz, hogy lásd a sikereit és rájöjj, milyen rosszul döntöttél, amikor szakítottál vele. Bizonyítani fogja, milyen remekül él nélküled is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed szerint erre a pasira van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: