A most következő csillagjegyek szülöttei a zodiákus vérbeli pókerarcai. Soha, vagy legalábbis nem egykönnyen árulják el, hogy mit is gondolnak vagy éreznek valójában…

Bak

A Bak jegy szülöttei gyakorlatias és határozott személyiségek. Két lábbal állnak a földön és minden körülmények között képesek megőrizni a hidegvérüket. A pozitív és a negatív érzelmeiket egyaránt, következetesen elrejtik. Ők azok, akik a legnehezebben mondják ki a szeretleket, de azok is, akiktől nem fogsz látványos dühkitöréseket látni. Mindez nem jelenti azt, hogy a szilárd, megingathatatlannak tűnő felszín alatt ne lennének mély érzéseik vagy akár belső vívódásaik. Nagyon is vannak. A tudatosságuk azonban sokkal erősebb annál, mintsem hogy hagynák ezeket eluralkodni magukon annyira, hogy akár csak kicsit is sebezhetőnek tűnjenek. Azt már nem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp  - Nem muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy

Vízöntő

A Vízöntő természeténél fogva kemény dió. A zodiákus misztikusa, a legnehezebben megfejthető csillagjegy, melynek szülöttei hajlamosak úgy viselkedni, mintha nem is ebből a galaxisból származnának. A külső szemlélő számára kifejezetten ridegnek, érzéketlennek is tűnhetnek. Ha megpróbálod logikusan értelmezni egy Vízöntő megnyilvánulásait, reakcióit, abba bizony könnyen beletörhet a bicskád. Masszív, áttörhetetlen védőfalat képesek húzni maguk köré, melyhez aztán igen makacsul ragaszkodnak, teszik mindezt elsősorban annak érdekében, hogy a titkaikból senki ne sejthessen meg semmit, és megmaradhassanak különcnek. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz egészen speciális pókerarcot visel: folyamatosan fintorog. A jegy szülöttei a jóra és a rosszra, a negatív és a pozitív fejleményekre vagy épp érzelmekre is nagyon hasonló módon reagálnak. A megnyilvánulásaikban szinte mindig van egyfajta távolságtartó rosszallás, emiatt pedig náluk valójában sosem tudhatod, hogy miképp is viszonyulnak egy szituációhoz vagy akár egy másik emberhez.  

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: