Skorpió 

A Skorpióknak kiváló érzékük van ahhoz, hogy az  érzéseiket, gondolataikat ne csupán elrejtsék a külvilág elől, de akár teljesen más színben tüntessék fel azokat, főképp manipuláció céljából. Ahogy a csillagjegyet jelképező állat a méregtövisét döfi az áldozatába, a jegy szülöttei is olyan gyorsan, hatékonyan és ridegen védik meg magukat, ha támadják őket, vagy ha ők maguk támadásként élnek meg egy adott helyzetet. Bár legbelül ugyanolyan érzelmesek, mint a másik két víz elem, vagyis a Rák és a Halak, azonban sokkal tudatosabban képesek kezelni és nem kimutatni ezeket az érzelmeket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg kedves, kedélyes személyiségnek tűnik, legalábbis addig, míg nem kell konfrontálódnia. A jegy szülöttei mindent annak rendelnek alá, hogy egyensúlyban maradjanak, ennek érdekében pedig inkább pókerarcot öltenek, mintsem hogy felvállalják a konfliktusokat vagy bármiféle szélsőségre kelljen ragadtatniuk magukat. Ha a szükség úgy kívánja, szemrebbenés nélkül tudnak hazudni másoknak, de akár még saját maguknak is. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: