Vannak csillagjegyek, amelyek párkapcsolati szempontból szuper párost alkotnak, és minden természetesen, magától értetődően alakul kettejük között. Azonban jó, ha tudod, hogy a horoszkóp szerint egyes jegyek már kevésbé ilyen szerencsések, és az ellentétes tulajdonságaik miatt egyáltalán nem illenek össze!

Kos

A Kos jegyű emberek imádják a szabadságot, ezen kívül pedig rendkívül extrovertáltak és nyitottak, ezért imádják, ha sokan körül veszik őket a hétköznapokban is. Emiatt viszont egyáltalán nem jönnek ki jól hosszú távon azokkal, akik ennek ellenkezőjét szeretik: ha például egy introvertált típussal hozza össze az élet, szinte biztos, hogy rövid távú lesz a viszonyuk, mindegy, mekkora a vonzalom. Ezért is van az, hogy egy Rák vagy Bak jegyű személlyel sosem alkot jó párost a Kos, hiszen egyáltalán nem ugyanarra vágynak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ha Bika jegyben születtél, szinte biztos, hogy nem jó ötlet egy Oroszlán vagy Vízöntő jegyű személlyel összejönnöd, hiszen eltérő természetetek miatt nem igazán vagytok kompatibilisek. Azonban szakértők szerint a Skorpióval alkotsz rossz párost; teljesen más személyiségűek vagytok, és hosszabb távon nem jönnétek ki jól. Sajnos ettől eltekintve kimondottan vonzó számodra a Skorpió megnyerő viselkedése és szenvedélye, ezért könnyen lehet, hogy belezúgsz, ám a makacs viselkedéséhez nem tudsz alkalmazkodni, így előbb-utóbb szakítás lesz a vége.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szeretsz utazni, nyitott vagy a nagyvilág csodáira, és rendkívül kíváncsi természeted van – attól eltekintve, hogy minden csak rövid ideig tartja fenn az érdeklődésedet. A Nyilas jegyű emberek is hasonló típusúak, imádják a kalandokat, és szeretik az intelligens beszélgetéseket, ám hiába vannak közös vonásaitok, párkapcsolatban egyszerűen nem tudtok együtt működni. Mindketten makacsok vagytok, és közösen nehezen tudtok döntést hozni, ami sok vitához vezet. Barátként jól kijössz ezzel a jeggyel, szupereket tudtok beszélgetni, de szerelmi kapcsolatként nem működnének köztetek a dolgok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: