Mérleg

Mérlegként szereted a biztonságot, inkább mindent átgondolsz ezerszer, és törekszel arra, hogy tökéletesen végezd el a munkáidat, a személyes életedben pedig mindig harmonikusnak kell lennie. Úgy érezheted egy Rák jegyű személy mellett, hogy két különböző módon gondolkodtok a világról. Ő is érzékeny és törekszik az egyensúlyra, de ezt annyira más módon teszi, hogy a konfliktusaitok folyamatosak lennének. A legkevésbé kompatibilis egy Bika jegyű személlyel lennél; ő ugyanis a gyors megállapodás, kivárás és nyugalom képviselője. Nem lenne partner céljaid elérésében, inkább visszarántana, mint előre vinne egy vele való kapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió jegyű emberek köztudottan nagyon szenvedélyesek, karakán személyiségűek, és nem maradnak csöndben, ha valamivel nem értenek egyet. Emiatt viszont hosszabb távon nem működne a kapcsolatod egy Bikával, hiszen egymás ellentétei vagytok. Kezdetben úgy tűnhet, hogy minden szuper, és a te szenvedélyed átsugárzik rá is, azonban a rózsaszín köd csillapodása után előtérbe kerülnének a problémák, amiken csak nehezen tudnátok dűlőre jutni. Jobb, ha egy kevésbé extrovertált, ám szenvedélyes típussal ismerkedsz össze.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2024-03-03

Nyilas

Nagyon lelkes típus vagy, és imádsz belevágni új projektekbe, épp ezért nem jó választás számodra egy Halak jegyű személy, aki inkább csak álmodozik a cselekvés helyett. Szintén rossz ötlet egy Ikrekkel összejönnöd, mert bár a kapcsolatotok kimondottan izgalmas és intenzív lenne, hosszabb távon nem tudnátok együtt működni. Eltérő terveitek vannak a jövőre nézve, és makacsságotok miatt nem akarná egyikőtök sem feladni az álmait. Emiatt folyton arra akarnátok kényszeríteni egymást, hogy a másik alkalmazkodjon, ami persze nem történik meg, csak még több vitát szítana.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: