Bak

Te nem vagy az a típus, aki előszeretettel beszél az érzéseiről; inkább szereted megtartani magadnak őket, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz. Emiatt viszont egy Rák jegyű személlyel szinte kizárt, hogy működőképes legyen a párkapcsolatod. Ő ugyanis igényli ezeket a mélyebb, érzelmesebb beszélgetéseket, aminek hiányában túl sok konfliktusra kerülne sor közöttetek. Szintén nem jó ötlet Mérleg jegyűekkel ismerkedned, mert nagyon eltérő nézeteket vallotok, amit nem tudnátok egyensúlyba hozni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Független típus vagy, aki nem csípi, ha mások irányítani akarják, mindemellett pedig azt szereted, ha igazad van. Emiatt sokszor azt sem vallod be, ha tévedsz, hanem igyekszel megmagyarázni a dolgokat. Emiatt lennél rossz párosítás egy Oroszlán jeggyel, aki a középpontban akar állni, és a saját igazát szeretné érvényesíteni. Hiába van meg kezdetben az erőteljes vonzalom, a konfliktusok olyan gyakoriak lennének, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítanátok. Azonban nem ritka, hogy a különválást követően adtok még egy esélyt egymásnak, de mindig ugyanaz a vége a dolognak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-10-22

Halak

Álmodozó típus vagy, aki nem bánja, ha egyedül tölti a hétvégét. Ezért nem lennél jó párosítás egy Ikrek jegyű személlyel, aki folyton a pörgésre vágyik, és legszívesebben csak kalandozna megállás nélkül. De mindemellett a Szűz jeggyel sem jössz ki valami jól. Ez a típus ugyanis nagyon logikai gondolkodású, nem hisz abban, amit nem lehet bizonyítani, így egészen más nézeteket vallotok. Hosszabb távon idegesíteni kezdene titeket, hogy mennyire másképp látjátok a világot, és ha ezen nem tudtok felülkerekedni és a különbségeitekből előnyt kovácsolni, nem fog sokáig tartani szerelmetek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: