Skorpió

A Skorpiók nem adják könnyen magukat, kezdetben még azt is gondolhatnánk róluk, hogy nem azok a kifejezetten stabil kapcsolatot kereső emberek. Szenvedélyesek és intenzívek, akik az érzelmeket tartják szem előtt, vagyis nem mindig az eszük és a logika irányítja a döntéseiket. Időbe telik, hogy megnyíljanak másoknak, de érdemes kivárni és türelmesnek lenni, ugyanis amint megbíznak a másikban annyira, hogy felfedjék a sérülékenyebb oldalukat, már nincs visszaút.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap kissé kihaltnak tûnhet otthona, környezete, az által, hogy egy fontos valaki közvetlen társasága hiányozhat átmenetileg környezetébõl, ám, eme alkalmi magánynak számos elõnye is lehet önre nézve, hisz végre alkalma nyílhat egy-két olyan projekt befejezésére, amik már egy ideje húzódtak. A csend és nyugalom a pihenésben is sokat segíthet, így alkalmasint érdemes ez irányba is elmozdulnia, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyben született emberek nagyon érzékenyek és nagyon érzelmes lények, akik az első perctől fogva a monogám kapcsolat mellett teszik le a voksukat, vagyis ők egyetlen embert keresnek. Amikor szerelmesek, akkor mindent megtesznek a kapcsolat sikeréért, nagy energiákat képesek beletenni, mert nem akarnak mást, mint stabil és biztonságos kapcsolatot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon különösen vonzónak és energetikusnak néz ki, s ezt mások is hamar észreveszik! Csáberejéhez most ráadásul az is hozzájárulhat, hogy elméje rendkívül, még a szokásosnál is hamarabb és élesen vág, még gördülékenyebbé téve ezzel önmaga és kedvese, szerelme közti kommunikációt. Mindebbõl fakadóan, ha még nem tette meg, mindenképpen szervezzen le egy randit szíve választottjával, kedves Halak. Nem fogja megbánni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: