Ikrek

Az Ikrek hisznek a logikában és a praktikusságban. Ugyan nem esnek nagyon könnyen szerelembe, de amikor megtörténik, akkor teljes szívükkel szeretik a másikat. Ha pedig egészen biztosak lehetnek abban, hogy a partnerük sem játszadozik, ha a másik ember szándékai és akarata sem kérdéses, akkor az Ikrek bizony minden taktikát, praktikát és játszmát félretéve egyszerűen csak őszintén, szenvedélyesen és teljes elkötelezettséggel szeretik a másikat, akinek egyelten feladata a viszonzás.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Ma könnyen lehet, hogy bizonyos emberek, esetleg egy csoportosulás, vagy baráti társaság, igyekszik megosztani önnel egy fontos valamit, amit azonban elképzelhetõ, hogy, ha önhibáján kívül is, de nem teljesen ért. Ne essen kétségbe, tegye fel kérdéseit, mondja el esetleges aggályait, véleményét az eddig hallottakról, s máris hatékonyabban megy majd az eszmecsere, mely a jövõben még fontos szerepet játszhat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!


Rák

A Rákok gondolkodásmódja hagyományosnak mondható. Ők nagyon szeretik a biztonságot, amit nem csak elvárnak a másiktól, hanem ezt is nyújtják, amennyiben a partner érzései sem kérdésesek. Olyan stabil kapcsolatot keresnek, amire bátran lehet építeni, vagyis közösen tervezni a jövőt. Családorientált emberek, akik nagyon szeretik megteremteni az otthon melegét, mert arra vágynak, hogy legyen egy olyan hely, ahová hazatérhetnek, egy olyan emberhez, aki szintén ezt szeretné.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap estéjén néhány érdekes álma lehet, melyek mind szimbolikusan, mind pedig ténylegesen, meglehetõsen zavarosak, esetleg felkavaróak lehetnek. Próbálja meg mielõbb feljegyezni szimbolikájukat, s megtalálni bennük a logikát, ugyanis ezen álmok most komoly, jövõbeli eseményekre figyelmeztethetnek, hisz az álmok, s így ezek is, alapvetõen mindig olyan dolgokon alapulnak, melyek az ember tudatalattijában már régóta munkálkodnak, így nem szabad mindig fél várról venni õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: