Ha el akarod kerülni a kínos csendet a randin, jobb, ha lecsekkolod a srác csillagjegyét! Ezzel a 4 jeggyel ugyanis biztos, hogy jól fogod érezni magad…

Ikrek

Nagyon jó kommunikációs készségeik vannak, biztos lehetsz benne, hogy azonnal fel fog dobni valamilyen témát, és nem fél megosztani veled a véleményét sem. Extra pont, hogy bármilyen típusú emberrel el tud beszélgetni akár órákig is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerûen nem lehet beszélni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-02-25

Kos

Az impulzív Kos ritkán gondolja át, amit mondani akar, de abban biztos lehetsz, hogy amíg nem állt ki a véleménye mellett, nem nyugszik meg. Inkább rapid randizni jó vele, mert izgalomban biztosan nem lesz hiány.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: