Egy hosszabb kapcsolatban nem könnyű megőrizni a szikrát, a szenvedélyt. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valamit nagyon tudnak, náluk évek múltán sem kopnak az érzelmek. Vajon te is köztük vagy? Te is ismered a titkot? A horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos hihetetlenül tiszta szívű, elkötelezett és védelmező a partnerével szemben. Lelkesen élvezi a tapasztalatok megosztását. Amikor igazán szerelmes, szeretetét félelem nélkül és teljes erővel fejezi ki. Szenvedélye, figyelme évek múltán sem apad. Sőt… 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán (július 24. – augusztus 23.)

Az Oroszlán nagyon kifejező típus, de párjától is elvárja, hogy ő is hasonlóan cselekedjen. Nagylelkű, romantikus, olykor a dráma sem áll tőle távol, talán éppen ettől marad meg a szenvedély, az izgalom a párkapcsolatában oly sokáig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: