Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg hatalmas túlélési készséggel rendelkezik, ami hihetetlenül szenvedélyes szerelmessé teszi őt. Nagyon keményen dolgozik, hogy megfeleljen önmagának és a partnerének. Számára mindennél fontosabb, hogy boldognak lássa a párját, de meg is tesz mindent az érzelmi lángért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas azt szeretné, ha párkapcsolata tele lenne izgalommal, élményekkel részben azért, mert mindig szomjazik a kalandokra, a változásra. Szüksége van valakire, aki intellektuálisan is képes vele lépést tartani, és heves filozófiai vitákba bocsátkozik vele. Benne ez tartja meg a vágyat és a szenvedélyt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: