Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyű párod imádni fog téged, ha megkapja azt a figyelmet, amire vágyik. Ne felejtsd el, te vagy az egyetlen, akit választott, és ne kételkedj benne, miért is te vagy a párja. Ahogyan ne feledkezz el arról sem, hogy mindig dicsérd meg őt a külsejéért vagy bármiért, amit épp tett. A szívéhez ez a kulcs.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma sokat járhatnak álmairól, vágyairól szõtt gondolatok a fejében, kedves Oroszlán, s az is, hogy családjával is szívesen töltene egy kicsit több idõt. Ezen tervek elérésének egyetlen módja van, mégpedig az, hogy azt teszi, amit tenni szeretne. Soha nem fogja elérni céljait, ha nem irányokba halad, így, ha igazán szeretné álmait megvalósítani, akkor nincs más teendõje, tegye meg!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyű társadat hagyd győzni a vitás kérdésekben, még akkor is, ha vicc az egész. Légy következtes és megbízható, a játszámákat ő ugyanis nem viseli jól. Ne rontsd el a hangulatát, és ha épp magányra vágyik, engedd meg neki, hogy egyedül lehessen egy kicsit. Hidd el, ettől csak még jobban fog szeretni téged.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyű párod ölelésre, szeretetre vágyik. Mondd el neki minél többször mennyire szép, és mennyire jól néz ki, mennyire pozitív a kisugárzása. Próbáld meg őt jó kedvre deríteni, amikor épp nem a legjobb a hangulata, de soha ne robbanj ki előtte, mert a haragot, a dühöt egyáltalán nem viseli el.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyű társad hangulata kiszámíthatatlan lehet. Éppen ezért próbáld meg belőle mindig a legjobbat kihozni. Fogadd el az igényeit, alkalmazkodj ahhoz, amit épp tenni szeretne. Lehetőleg mindig próbálj meg pozitívan gondolkodni, hiszen erősen hatsz az érzéseire. Hagyd őt, amikor magányra van szüksége, és bocsásd meg neki, amikor beléd szúrja fullánkját. Nem egyszerű vele, de ha olyannak fogadod el őt, amilyen, a végsőkig kitart melletted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: