Minden működő interperszonális kapcsolat alapja az intraperszonális viszonyod: a kapcsolatod önmagaddal. Mindenkiszámára más jelenti a kihívást ezen a téren.

Kos

A Kos imád versengeni, és általában sikeres is. A külvilág azt hiszi, egy ilyen szenvedélyes, erős karakter nyilván büszke a sikereire, miközben a Kos azon szorong, hogy miért nem többet, jobban és gyorsabban ért el. Mi lenne, ha nem hasonlítgatnád magad folyton másokhoz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika gyakran feltételekhez köti az önmagával való elégedettségét: ha ez és ez sikerül, majd jó lesz. Ha ezen és ezen túljut, megelégszik. A valóságban persze mindig van egy újabb cél, amiért a Bika küzd, és hajlamos mindig többet várni magától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az ikrek azt hiszi, az önismeret egyfajta kurzus az iskolában, amit ha elvégeztünk, kipipálhatunk dolgokat. Nem feltétlenül ismeri fel, hogy az önismeret egy életen árt tartó folyamat, és az önelfogadás is az előfeltétele.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: