Mérleg

A Mérleg kerüli a konfliktust, és ezért gyakran nem áll ki magáért. Igen gyakran mások akaratának rendeli magát alá, és aztán csodálkozik, hogy nem érzi jól magát ezért. Tanulj meg nemet is mondani!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Erős önpusztító hajlam él a Skorpióban: amit lassanként felépít, azt igen gyakran pillanatok alatt rombolja össze. Gyakran a kétes, destruktív figurák vonzzák, ami veszélybe sodorja őt...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek legnagyobb félelmei! 

Nyilas

Állandóan az új, friss élményt keresed, és sosem vagy teljesen elégedett. Mindig az új kaland, az új felfedezés érdekel. A Nyilas feladata, hogy megtanulja értékelni azt amije van, és ez kinyitja számára az önszeretet kapuját.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: