Kos (március 21 – április 19)

Vérbeli hurrikán vagy, amit nem mindig mutatsz meg a külvilágnak. Nem mindenki tud kezelni téged, és néha aggódsz, hogy senki se ért meg, ezért gyakran kényszerülsz álarcot viselni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned a látszatot, ami mögé hajlamos vagy elbújni; még akkor is, ha elpártolnak mellőled azok, akik csak a felszínes tulajdonságaidat kedvelték – hiszen jóval több vagy annál, mint amit mutatsz magadból.

Ennek a 3 csillagjegynek csodás időszak következik

Bika (április 20 – május 20)

Szereted a kényelmet, amivel semmi baj sincs, de valljuk be, néha túlzásokba esel és könnyen elkényelmesedsz, ha nem figyelsz oda magadra, ráadásul gyakran egy hadsereg is kevés lenne, hogy kimozdítson otthonról.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned : a komfortzónádat mindenféleképpen. Lépd át a saját magad által húzott határokat! Ha elég időt töltesz  egy másik városban, egyre több szépségre leszel nyitott, ha pedig külföldre sodor a szél, akár meg is szeretheted az adott országot. Akadnak a világnak olyan részei, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Ikrek (május 21 – június 20). 

Ez az év nem volt valami nyugodt számodra, de melyik volt az, ha rólad van szó? Sok-sok kihívással néztél szembe, és meglehetősen göröngyös úton jártál.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned : a múltba révedést. Helyette merj tervezni, még akkor is, ha a korábbi megpróbáltatásaidon nem is vagy teljesen túl. Ha továbbra is engeded, hogy visszahúzzon a múlt, sosem jutsz előre.

Lélek horoszkóp! Egyiptomi horoszkóp, amely sok mindent elárul rólad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: