Rák (június 21 – július 22).

 Az elmúlt évben túltengett benned a segítőkészség: még azt is meg akartad menteni, aki nem kért a segítségedből. Ez az önzetlenség a lételemed, ettől érzed jól magad a bőrödben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned azt, hogy másokat mindig magad elé helyezd. Első helyre kerül az, hogy te hogy vagy, a többiek csak utána(d) jöhetnek.

Innen tudhatod, hogy a párodnak nem tetszel.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22).

Az évet a poggyászodon ülve töltötted, és végig olyan érzésed volt, hogy folyton úton vagy, de soha nem érkezel meg, bármit is teszel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned a céltalanságot. Végre nem csak haladsz, de el is jutsz a céljaidig. Új kalandokba vághatsz bele, és páratlan új lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22).

Ebben az évben a beledet is kidolgoztad. Törtél fel, mint a talajvíz, és senki sem állhatott az utadba.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned a túlhajszoltságot. Pihenj és értékeld, amit az előző időszakokban letettél az asztalra. Tanuld meg, hogy nem kell mindig rohanni valamilyen cél felé: néha meg is kell állni egy pillanatra: vagy akár többre.

Keddi Horoszkóp 2022-04-05

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: