Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Az idén számtalan nehézségbe ütköztél, de sokunk számára nehéz volt ez az év. Küzdöttél az igazságtalanságok ellen, folyamatosan reflektáltál a körülötted történő eseményekre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned a “világ” megváltoztatását. Helyette a saját kiegyensúlyozottságodon kell dolgoznod; ha meg akarod változtatni a világot, először magadat tereld a jó útra.

Skorpió (október 23 – november 21).

A tavalyi év arról szólt számodra, hogy a helyzetedbe beletörődve csücsültél az érzelmi hullámvasutadon, miközben a múltban elkövetett hibáidon keseregtél, valamint olyan eseményeken, amelyekre nem is volt ráhatásod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned a nosztalgikus vívódást. Eljött az idő, amikor a jövődre kell koncentrálnod, amiért az első lépéseket már meg is teheted.

Nyilas (november 22-december 21). 

Valahogy nem buzgott benned az önbizalom ebben az évben, de legalább elkezdted felismerni, hogy nem vagy te olyan elveszett, mint gondoltad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned önmagad lebecsülését. Térj vissza az általad megszabott csapásirányhoz, és koncentrálj arra, amivé tényleg válni akarsz.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-05-20

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: