Bak (december 22. – január 19).

Rengeteg időt töltöttél az elmúlt évben azzal, hogy megpróbáltál rájönni, ki is vagy valójában, miközben szép csendben elveszítetted a boldogság felé vezető utat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned : az irreális elvárásaidat magad felé. Szabadulj meg attól a gondolattól, hogy csak egy bizonyos cél elérésétől lehetsz boldog, és ha nem teszel le bizonyos dolgokat az asztalra, nem fognak szeretni; felejtsd el ezeket, és egyszerűen csak élvezd az életet.

Van három női csillagjegy, akiért minden férfi rajong. TE köztük vagy?

Vízöntő (január 20. – február 18)

Az előző év a kétségek éve volt számodra, és ezért még csak nem is hibáztathatunk. Abban a hitben élsz, hogy más vagy, mint a többiek, és pont ez az oka annak, hogy néha úgy tűnik, mindenki szembejön.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedned hogy kevesebbet érsz másoknál. Végtére is, azok a tulajdonságaid tesznek egyedivé és akár sikeressé, amelyek másokból hiányoznak.

Halak (február 19. – március 20).

Érzelmileg kimerültél ebbe a kemény évben, ami teljesen érthető. Feláldoztad magad másokért, és háttérbe szorítottad a saját igényeidet olyanokért, akik azt talán meg sem érdemelték.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit el kell engedneda mérgező emberi kapcsolataidat. Ne pazarold a drága energiáidat és idődet olyanokra, akik nem érdemlik meg !

Szerdai Horoszkóp 2022-02-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: