A Bakok maguknak valók

A Bak gyakran tűzi az ajtajára a ne zavarj! táblát. Nem annyira köztudott róla, de a csillagjegy szülötte bizony lehet magának való is. Ilyenkor pedig az sem igazán érdekli, mit gondolsz róla. Kívülről úgy tűnhet, meg tudod őt közelíteni, aztán kiderül, hogy áthatolhatatlan védőpajzsot visel. Időnként előfordulhat, hogy önmagához képest megnyílik, de aztán a maga alkotta szabályok miatt gyorsan visszavonulót fújhat. Amikor épp feldúlt, vagy ideges, jobb őt messziről elkerülni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő álarcot visel

A Vízöntő abban a vonásában mindenképpen hasonlít a Bakhoz, hogy az érzéseit mélyen elrejti, és inkább álarcot visel. Azokat az embereket messze elkerüli, akik ítélkeznek fölötte. Eleinte nyersnek, ridegnek tűnhet, akkor mutatja meg a kedvesebb oldalát, amikor jobban megismertétek egymást. Az ugyanakkor biztos, hogy csöppet sem egyszerű vele kompromisszumot kötni, hiszen a saját érdekét tartja szem előtt, és nem igazán foglalkozik azzal, hogy te mit szeretnél tőle.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Szűz szerelmi életében hatalmas változás következik be.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: