Akadnak simulékonyabb, és akadnak nehezebben kezelhető csillagjegyek. Utóbbiak közül azt a négyet mutatjuk be, akiket nem érdemes zavarni, amikor épp valamilyen tevékenységbe merültek. Melyik az a négy csillagjegy, akikkel nem mindig egyszerű kijönni? Íme.

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem érted, miért nem szólhatsz a párodhoz, a munkatársadhoz, vagy miért tűnik el napokra a legjobb barátod. Nos, elképzelhető, ők is olyan csillagjegyben születtek, amelyikkel időnként csöppet sem egyszerű kompromisszumot kötni. Kicsit bogarasak, maguknak valók, nehezebben követhetők lehetnek.

Neked ki a csillagjegy-testvéred? Horoszkópunkból kiderül

A Kosok lázadnak

A Kos könnyen fellázad, ha valami olyasmit kérsz tőle, ami csöppet sincs ínyére. Aztán amikor rádöbben, hogy végül is elfogadható és teljesíthető a kérésed, ugyanilyen gyorsan lehiggad. A Kost könnyű felbosszantani, felidegesíteni azzal, ha nem tudja, valójában mit vársz tőle. Mivel az egyenesség híve, a problémáidat mondd ki, ne kerüld a témát. Amikor pedig belemerül a feladataiba, jobb őt békén hagyni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bikák robbannak

A Bikáról úgy tűnhet, könnyen visszanyeri a nyugalmát, de ez inkább csak kívülről látszik így. A feszültséget hosszabb ideig gyűjti magában, aztán a legváratlanabb helyzetben robban ki. Ekkor pedig teljes mértékben elveszítheti a rá oly jellemző higgadtságot, nyugalmat, a harctól sem riad meg. Azzal is kihozod a sodrából, ha a szeretetét vonod kétségbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: