Az első randevútól sokan izgalmas kalandot, az első szikra megjelenését várják, s a legkevésbé sem azt, hogy a vacsorát követően amolyan jóéjt puszival tudják le a találkozót. A szerelem az első látásra aligha következik be ezeknél a csillagjegyeknél, ám a hangulatos beszélgetés, az közös hullámhossz és érdeklődés alighanem előrevetíti a második randi esélyét. A levegőben ugyanakkor mindig benne van, hogy olyan társsal hoz össze a sors, aki egyáltalán nem jön be nálad, akivel semmi közös témát nem sikerül feldobni, így ha a találka nem is rémálommá, de felejthető eseménnyé redukálódik. A következő csillagjegyeknél megeshet, hogy  az órájukat nézegetik a randi alatt…

A Bak és a Szűz randija

A két gyakorlatias, analitikus, tárgyilagos csillagjegy esetében a legtöbben úgy vélhetik, őket a sors is egymásnak teremtette. Ám a közös vonások ellenére halálra unják egymás társaságát. Míg a Szűz a legszívesebben a jóga és a zöld tea iránti szenvedélyéről társalogna, addig a Bak kizárólag a munkája, a legújabb projektjeire tud gondolni. Mindketten visszahúzódó típusok, éppen ezért nem csekély időbe telik, amíg bárkit is a szívükbe engednek. Jól kijönnek az első randin, de valahogy hosszú távon már nem igazán sikeresek együtt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2020-11-25

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: