A Rák és az Oroszlán párkapcsolata

Mindkét csillagjegyet hatalmas szívvel áldotta meg a sors, ám ebben ki is merül a kettejük közötti hasonlóság. Az otthonülő Rák olyan párkapcsolatra vágyik, ami családias jellegű és kiszámítható, ő nem igazán vágyik, az izgalmakra, a változatosságra. Az Oroszlán ugyanakkor korántsem illik ebbe az idilli képbe. Első randinak a Rák nagy eséllyel kanapés, odasimulós, tévénézős programot javasolna, míg az Oroszlán szíve szerint zenei fesztiválra, éjszakai szórakozóhelyre hívná leendő párját. A Rák biztonságra törekvését az Oroszlán béklyóként éli meg, míg az Oroszlán szórakozás iránti szenvedélyét túlzottan is bosszantónak találja a Rák.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg és a Vízöntő randija

Lehet, hogy az ágyban remekül kijönnek, ám amint egymással szemben ülnek, valójában nem tudnak mit kezdeni a másikkal. A Mérleget nem hagyja nyugodni, mit gondolnak róla a többiek, s ha arról van szó, miként kell a másik kegyét megnyerni, nem veti meg a képmutatást. A Vízöntőt ugyanakkor a legkevésbé sem érdekli, mit gondolnak róla a többiek, s a konfrontálódástól sem ijed meg. Nem kell sok idő, hogy a Vízöntő mindenkinek megfelelni igyekvő kétszínű partnernek könyvelje el a Mérleget, míg a Mérleget nagyon bántja a Vízöntő gúnyolódós modora.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: