A Kos és a Bika randija

Mindketten energikus, határozott csillagjegyek, ám az akaratuknak teljesen más módon szereznek érvényt. A Kos nem habozik, szinte fejjel megy a falba, míg a Bikának időbe telik, míg meghozza a döntését, legyen szó bármilyen apró kérdésről. Mivel mindketten rémesen makacsak, éppolyan reménytelennek látszik, hogy a Bika megnyugvást hozzon a Kos számára, minthogy a Kos kicsit „felturbózza” a Bikát. A Kos unalmasnak és kimértnek tartja a párját, míg a Bikának hamar elege lesz abból, hogy a Kost csak a saját véleménye érdekli.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek és a Skorpió párkapcsolata

A Skorpió és az Ikrek párosnál aligha találni két eltérőbb csillagjegyet. A beszédes és barátságos Ikrek bárkivel képes csevegni, ám a Skorpióba már neki is beletörik a foga. Míg az egyikük számára a pohár félig tele van, a másiknak az félig üres. Nem nehéz kitalálni, hogy melyikőjük, hogyan gondolkodik erről a kérdésről… Az Ikrek egyszerűen nem tud miről beszélgetni a teljesen átláthatatlan és komor Skorpióval, míg a Skorpió túlságosan felületesnek és optimistának tartja az Ikreket ahhoz, hogy hosszú távon is komolyan vegye.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-09-03

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: