Mi vár rád február havában? Olvasd el itt a havi horoszkópodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) 

Könnyű hódításaid elbizakodottá tehetnek, de ragaszkodsz a függetlenségedhez. Ha párkapcsolatodban a kötelességoldalt tekinted, valami szörnyű intézményt látsz. Februárban számtalan üzleti megbeszélésed van, másrészt pedig még Bálint-nap előtt időt kell adnod életed párjának vagy a pasidnak, hogy meggondolhassa, vissza akar-e jönni hozzád. Az utóbbi időben nem voltál éppen túl kedves hozzá. Lásd be, hogy nélküled is megáll a lábán, és légy boldog, ha szabad akaratából visszatér hozzád. Ha már aktív piacokba vagy vállalkozásokba próbálod belevetni magad, igen jól boldogulsz. Mindenütt megállod a helyed, ahol improvizálni kell. Ha nem vagy elégedett régi szerződéseddel, jogod van olyan módosításokat követelni, amelyek előnyösebbek számodra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (02. 20-03. 20.) 

Mivel a Merkúr 21-ig hátrafelé halad, a párod nem bízik benned, de a legnehezebb számodra az, hogy ne veszítsd el a fejed a tárgyalások során. Fennáll a veszély, hogy úgy ülsz le tárgyalni, hogy hamisan ítéled meg tárgyalási pozíciód erősségét. Emiatt aztán gyakran üres kézzel távozol. Ha időközben ráuntál a pasidra, aki nem akar felvállalni, Bálint-nap táján olyan fickó tűnik fel a színen, aki többet nyújthat, mint titkos szeretőd. Mivel a Mars és az Uránusz a kommunikációs szektorodban halad, Bálint-napon és a hónap végén vezető szerepet vállalsz abban, hogy elősegíted az eszmecseréket, az intellektuális és üzleti vitákat és az új projektek bemutatását kollégáid és pártfogóid előtt. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (03. 21-04. 20.) 

Meglévő párkapcsolatod érdekközösség két ember között, az üzleti világot viszont sivárnak és lehangolónak találod. Még keresed Őt? Eltökéltséged, hogy magad irányítsd az életedet, új ismeretséged miatt erősen meggyengül. Ha úgy érzed, nem csak képzelted főnököd, kollégád vagy egyik megbízód érdeklődését, Bálint napon térítsd el a figyelmét az üzleti életről valami másra. Ha mégsem találkozol olyan pasival, aki alkalmas tartós kapcsolatra, addig sokkal többre tartod a barátságot a futó kalandoknál. Habár ekkora támogatással új vállalkozást lehetne indítani, neked sokkal biztonságosabb hivatás kell a vállalkozóinál. A hónap végén viszont nagyon kemény és kíméletlen tudsz lenni a hivatásodban és az üzleti életben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (04. 21-05. 20.) 

Megújult önbizalmadat és lelkesedésedet csak fokozza a kinevezés vagy az előléptetés. De ha nem lennél kapzsi, ha nem vágynál magad is arra, hogy szépen csengő ígéretekkel etessenek, nem kellene saját károdon tanulnod. Munkahelyeden februárban a jegyedben lévő Uránusz és a Vízöntő-Szaturnusz hatására két ellentétes pólus ütközhet: fiatalok és idősek, hagyományos hatalmi viszonyok és progresszív emberi jogok, alkalmazkodás és lázadás és új, merész pénzügyi, piaci reformok. Tudnod kell, hogy a konzervatív és a progresszív típusoknak szükségük van egymásra. Ha mostanában éppen félúton vagy két kapcsolat között, lehet, hogy a munkahelyeden vagy a főiskolán választod ki a magad sz.xpartnerét. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: