Mérleg (szeptember 24.-október 23.) 

Ha meg akarod őrizni fizetőképességedet, fogadd meg, hogy sosem fogsz pénzt kölcsönözni, és ennek megfelelően jársz el mind szerelmi, mind pedig üzleti ügyeidben. Szüleid nem lesznek elragadtatva, hogy Bálint-nap táján viszontlátják az exedet. Hogy a volt pasid megint utánad veti magát, bizonyára nincs különösebben az ínyükre. Egy unalmas műszaki zsenit viszont, aki állandóan a számítógépét bámulja, de képtelen eligazodni a pénzügyi kérdésekben, gyorsabban ejtesz, mint egy tüzes vasalót. Egy lepedővirtuózt viszont nem akarsz elengedni magad mellől. Kedvesed és szeretőd egy időben akar téged. Ha előbbihez nem fűt komoly érzelem, vesd fel az édeshármas gondolatát. Biztos, hogy egyikük sem fog tiltakozni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Saját pénzügyi helyzetét tekintve meglepõ, de pozitív híreket kaphat, mely lehet akár egy jó befektetés a vártnál is jobb hozama, vagy egy nem várt, de annál nagyobb fizetés emelés, ami a mostanában ön körül végbement munkahelyi változásoknak is betudható. Lehet, hogy lesznek olyan rosszakarói, akik majd meg akarják gyõzni a jó hír valótlanságáról, de ne higgyen nekik, a siker most az ön pártján áll.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 24.-november 22.) 

Ha lakásproblémáid adódnak és a párod segíteni akar, kedves tőle, de ne fogadd el rögtön az ajánlatát. Hogyan lakhatnál nála, amikor fogalmad sincs, mit vár tőled? Lehet, hogy a lakásért sz.xuális szolgáltatást és önállóságod feladását kéri cserébe. Kérdezd meg magadtól: hogyan képzeled el az együttélést? Mik a terveid a szakítás vagy különköltözés után? Mit jelent, mit hoz magával a válás neked, családodnak? Ám ha egy ideig egymás mellett élnétek, bebizonyíthatnátok magatoknak, hogy nem vagytok kiszolgáltatva az ösztöneiteknek. Ha kifürkészed a legjobb befektetési tippeket, nagy pénzeket csinálhatsz. Ne vegyél viszont ingatlant anélkül, hogy fontos részleteknek utánajárnál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas (november 23.-december 21.) 

Ha mindig tudod, mi az, ami megy, és mi az, ami nem megy, pénzügyi forgalmadban szokatlanul gyors növekedésre számíthatsz. A média nagy vonzerőt gyakorol rád, mert itt hamar az emberek figyelmének középpontjába kerülhetsz. Ám ha használt autót, telefont vagy számítógépet veszel, hamar kiderül, hogy csak ócskavasat sóztak rád. A Bálint-nap a korlátozások időszakában talán mégsem olyan unalmas, mint ahogy gondoltad. Lehet, hogy egyik szomszédod vagy munkatársad kezdeményezni próbál, egyértelmű ajánlatot tesz vagy üzenetet küld. Ám ha valaki fel se hív, nem is ír, ettől kinyílik a bicska a zsebedben. De a szerelem ünnepén újra közös hullámhosszra kerültök.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (12. 22-01. 20.) 

Nem tör le az átmeneti pénztelenség, mert tudod, hogy majd csak kieszelsz valamit, amivel pénzhez juthatsz. Céged átszervezése igénybe veszi minden idődet, beleértve az estéket és a hétvégeket is. De szokd meg, hogy ne tarts magadnál sok pénzt, és sose feledkezz meg pénzügyi kötelezettségeidről, számláidról, adósságaidról. Szerinted a Bálint nap igazán romantikus, ám ha a fiúd ostoba ünnepnek tartja, úgy vélekedik, hogy a vágott virág kidobott pénz, biztos, hogy nem az efféle pasikra buksz. Lehet, hogy már rég kinőttél a Bálin-napi álmodozásokból, de ha most találkozol valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet, csak fogadd el tőle a romantikus ajándékot. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: