Ikrek (05. 21-06. 21.) 

Februárban szélsőséges esetekben lázadásokra kerül sor, amelyeket botrányok, korrupció és kirívó igazságtalanságok gerjesztenek. Mivel mindenütt a világon vannak szakmai, tanulmányi vagy üzleti kapcsolataid érdekes emberekkel, nem elég, hogy egyedül kirándulsz egy idegen országban, ráadásul az első jóképű pasi látványától elájulsz. De tévedsz, ha azt gondolod, hogy egy középkori lovaggal találkoztál. A fickó ugyanis képtelen eldönteni, hogy könnyelmű, meggondolatlan vagy számító vagy. Ha Bálint-nap táján elhatározod, hogy felhívod magadra főnököd vagy üzletfeled figyelmét, nem, mint munkatárs vagy ügyfél, hanem mint nő nyered meg a tetszését. A családod örülne, ha összeházasodnátok, te pedig biztos vagy benne, hogy erre is sor kerül.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 22.-július 22.) 

Ha nem rúgod fel az üzleti és munkahelyi szabályokat, akkor mágnesként vonzod mások pénzét, könnyen szerzel szponzorokat. Ám az egészség-, lopás-, természeti kár-, felelősségbiztosítások luxusnak tűnhetnek, de szükségesek. Egy jó könyvelő adótanácsokkal is szolgálhat. Bár néha unod, hogy a pasid folyton csak a pénzről meg az üzleti ügyeiről beszél, azt a pár alkalmat viszont, amikor együtt vagytok, szeretné a hálószobában tölteni. Ráadásul biztos akar lenni abban, hogy az érdeklődésed neki, nem pedig a pénzének szól. Ha engednél neki, az meggondolatlanság lenne részedről, hiszen házasságról nem beszél, csak egy kellemes kaland lebeg a szeme előtt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-08

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) 

Megrögzött agglegényként élő pasidat Bálint-nap előtt utoléri a végzet, mégsem sieti el a nősülést. Válás, elhidegülés vagy szakítás esetén meg kell kérdezned magadtól: tudod-e, hogy mely képességek és élettartományok teszik lehetetlenné kapcsolatodat? Józan tárgyilagossággal kell nézned a dolgokra, most csak így leszel képes megérteni azt a nagy igazságot, hogy egyetlen ügylet sem élet és halál kérdése. Ha főnököd megpróbál a hálószobájába rángatni, hogy ott kérdezze meg, vannak-e újítási ötleteid, valószínű, hogy abba a testrészébe rúgsz, amelyik véleményed szerint újításra szorul. Ő meg, valószínűleg téged rúg ki. De azért vásárolsz kencéket, mert tetszeni akarsz a párodnak, és túl akarsz tenni a konkurencián.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) 

Ha képtelen vagy tárgyilagosan megítélni, mekkora értéket képvisel a munkád vagy közreműködésed, ennek következménye az lesz, hogy komoly emberek nem kötnek veled üzletet. Érzed, hogy egyik kollégád vagy külföldi megrendelőd többet jelentene számodra futó kalandnál. Bálint-nap táján magad is meggyőződhetsz róla, hogy ez a fickó mégsem olyan tartózkodó és érzelemszegény, mint amilyennek látszik. De ne próbálj kifogásokat keresni vagy a munkádra hivatkozni, hogy elrejtőzhess a szerelem elől! Amikor a pasiddal vagy, úgy elolvadsz, mint a jégcsap, ha rásüt a nap. De ne akarj olyasvalakit faragni belőle, aki csak a te fantáziádban él! 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: