Oroszlán

Sandalfon arkangyal nagyon ért ahhoz, hogy megállítsa az agresszív, ártó tendenciákat, és nyugtató, gyógyító energiákra cserélje azokat. Ha úgy érzed, a héten rossz irányba mennek a dolgok, vagy valaki ellenséges veled, érdemes Sandalfon arkangyal gyógyító közbeavatkozását kérned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Oroszlán, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Zadkiel arkangyal segít megértened a másik ember helyzetét. Talán te magad is voltál abban a helyzetben. Talán egyszer majd te is leszel abban a helyzetben. Mindenesetre most azt tedd a másik emberrel, amit szeretnéd, hogy veled tegyenek. Zadkiel arkangyal segít felismerni a lehető legjobb megoldást.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Szûz, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ők a legvonzóbb csillagjegyek, akikbe minden ember beleszeret! Te közöttük vagy?

Ők a legvonzóbb csillagjegyek, akikbe minden ember beleszeret! Te közöttük vagy?

Az asztrológusok elvégezték a számításaikat, és azok alapján kiderül most, hogy mely csillagjegyek a legvonzóbbak. Hat van belőlük, ugyanis ezek az emberek rendkívül magabiztosak és az aurájuk csupa misztériumot sugároz.

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Úgy tűnik, több harmóniára vágysz a kapcsolataidban. Különösen a szülő-gyerek viszonyaidba kellene több megértés, szeretet és béke. Mindegy, hogy a gyerekeiddel vagy a szüleiddel vitázol, Raguel arkangyal segít, hogy harmonikusabb, szeretettelibb és megértőbb legyen a kapcsolatotok.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Őrangyalod minden helyzetben pontosan tudja, mit kell tenned. Ha a héten elbizonytalanodsz, tanácstalanná válsz, egyszerűen csak hívd az őrangyalodat, és kérd, segítsen felismerni a következő lépést. Őrangyalod mindig könnyen megtehető, de annál hatékonyabb lépést mutat neked az utadon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Skorpió, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: