Rák

A hét erőteljesen indulhat számodra, mivel erősnek, bátornak érzed magad és tele leszel energiával. Mindezekre pedig talán szükséged is lesz, mivel olyan helyzet alakulhat, ki, melyben meg kell védened önmagad és a családod egy kellemetlen szituációtól, melyet talán a véletlen, de sokkal valószínűbb, hogy egy rosszakaró okoz. Légy óvatos ezekben a napokban az idegenekkel és ne hagyd, hogy lépre csaljanak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében a pénzügyeid terén pozitív változás állhat be, amely megnöveli a lehetőségeidet és meglódíthatja a fantáziádat is. Most megvehetsz magadnak valamiből egy talán nagyobbat, szebbet, tartósabbat, mint eddig hitted, de jó alkalom lehet arra is, hogy élményekre költs többet, mint eredetileg tervezted.

Keddi Horoszkóp 2022-03-08

Oroszlán

A hét első felében szellemileg elfoglalt időszak köszönt rád, melyet talán számlák között, papírmunkával és számítások végzésével fogsz eltölteni. Ez az időszak lehetővé tesz némi finomhangolást is a közeljövő terveit illetően, mivel néhány feltétel, vagy körülmény valószínűleg alaposan megváltozott. Lehet, hogy most egy ponton valaki felajánlja a segítségét, támogatását neked. Élj vele!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második fele stimuláló kapcsolatokat ígér egy izgalmasnak tűnő eseményen, már ha rá tudod venni magadat arra, hogy ne hagyd ki lustaság, vagy fáradtság miatt. Szedd össze magadat és hozd ki a legtöbbet ebből, mivel ott egy találkozásnak most érdekes eredménye és kihatása lehet az eljövendő hétköznapjaidra is.

Szűz

A hét első felében alkalmad lehet arra, hogy egy kicsit többet foglalkozz önmagaddal a szokásosnál, amit érdemes lehet kihasználnod, még akkor is, ha emiatt némi bűntudatot fogsz érezni. Pedig ez az érzés értelmetlen és felesleges is, hiszen mindenki, így te is megérdemelsz egy kis én-időt, amikor nem kell valaki máshoz alkalmazkodni. Használd ki, amennyire csak lehet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét végét komoly érzelmi többlettel zárhatod, különösen akkor, ha hajlandó leszel megosztani a mélyebb érzéseidet is egy olyan közegben, ahol biztonságban érzed magadat. Mindezzel ugyanis áttörhetsz valakiben egy gátat és az illető talán még a legféltettebb titkait is rád bízza majd. Bármi is lesz, amit így megtudsz, bánj az információval felelősen! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: