Bak

A hét első felében, meglátod az értelmet abban, hogy általában te kedves és segítőkész vagy a környezeteddel, mivel pont ugyanezt kapod vissza most sokszorosan az élettől. Bókok, meghívások, ajánlatok érkezhetnek, de annak is van esélye, hogy a pénzügyi helyzeteden lendít a sors most egy nagyot. Ezekben a napokban könnyedén simíthatsz el vitákat, nézeteltéréseket is, mivel szavaid megnyugtatóan hatnak másokra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében bátran és kezdeményezően léphetsz fel egy helyzetben, de eközben fokozottan hallgass a megérzéseidre is, különösen egy ismeretlennel kapcsolatban, aki akar, vagy kér tőled valamit majd. Légy vele udvarias, de közben őszinte is. Ne kelts olyan látszatot, hogy elfogadod, amit mond, ha nem így van, mivel ez konfliktushoz vezethet végül. 

Vízöntő

A hét első fele alkalmas lehet új kapcsolatok építésére, de a régiek ápolására is egyaránt. Ezekben a napokban bátrabban és kezdeményezőbben léphetsz fel másokkal szemben, ami jó alkalmat ad arra is, hogy egy régebbi kapcsolatodat felújítsd, vagy egy esetleges szunnyadó konfliktust feloldj. Most lehet erőd és bátorságod megtenni az első lépést, gyakorolhatsz gesztust anélkül, hogy azt visszalépésnek éreznéd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében viszont már olyan helyzetekben is előtörhet belőled az őszinteség, amelyekben eddig a csendes kompromisszumok híve voltál. Most jöhet el az idő, amikor megelégelsz egy kellemetlen szomszédot, helyre tehetsz egy szemtelen rokont, vagy beolvashatsz valakinek, aki egy ideje már a bögyödben van.

Halak

A hét első felében szenvedélyes kapcsolatok jellemezhetnek, ami nem csak pozitív, hanem negatív értelemben is összekuszálhatja körülötted a dolgok menetét. Most szókimondóbb, őszintébb lehetsz a szokásosnál is és ez nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog körülötted. Számíthatsz egy kis érzelmi hullámvasútra a partnereddel, vagy az egészen közeli szeretteiddel is, de ez nem okoz majd hosszú távú problémát a viszonyotokban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében egy szerencsés fordulat új lehetőséget hoz az életedbe, melyet jó szándékkal, segítőkészen kell kihasználnod és akkor a siker megsokszorozódik majd számodra. Most egy esemény, kedvező pénzügyi fordulatot hozhat, amely előbbre hozhatja egy terved megvalósítását, vagy arra ad lehetőséget, hogy az eddigieknél egyel nagyobbat, merészebbet gondolj.

Minden csillagjegy rendelkezik kincset érő jellemvonásokkal! – a tiéd milyen tulajdonságok jellemzőek?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: