Mérleg

A hét első felében nagy lendülettel haladhatsz a munkádban, vagy egy személyes projektedben, de közben érdemes lenne figyelned a környezetedre, mert jó esélye van most annak, hogy eközben kevesebb figyelmed jut másokra és elsodorsz, vagy megbántasz valakit, akit nem szeretnél. Igyekezz szerényen, visszafogottan és körültekintően bánni a szeretteiddel még akkor is, ha te magad felfokozott idegállapotban vagy éppen!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében valaki segítségért fordulhat hozzád, elmesélve egy történetet és ez felébreszthet benned egy félelmet, hogy ez a valami veled is, vagy éppen a szeretteiddel is megtörténhet. Ha lehet, tegyél meg mindent, hogy elkerüld, légy körültekintő, de ezen túl, hidd el, felesleges foglalkoznod az üggyel. Nem lehet ugyanis állandó készenlétben és aggódásban élni és nem is nagyon érdemes.

Skorpió

A hét első felében izgalom, lelkesedés és romantikus gondolatok lehetnek úrrá rajtad, ami a párkapcsolatodban úgy hat majd, mint a dinamit. Mindez pedig most extra vonzerővel is párosul, amit a környezeted is érzékelni fog. Nem kell nagyon meglepődnöd, ha most a szokásosnál is több bókot, dicséretet és ajánlatot kapsz. Az pedig, hogy ezzel a helyzettel mit kezdesz, csakis egyedül rajtad múlik majd.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében valaki rosszabbat feltételez rólad, mint a valós helyzet, neked pedig nyitottan és őszintén kell kezelned az ezzel járó konfliktust, vagy feszültséget. Mindezzel ugyanis alkalmad lesz a helyzetet átfordítani és a magad javára hangolni. Ezeket a napokat sikeres kapcsolatépítés jellemezheti mind a magán, mind pedig az üzleti életben egyaránt.

Nyilas

A hét első felében nagyon erős lehet benned az igazságérzet, így előfordulhat, hogy akár nagyon hevesen és nagy energiákkal is küzdeni leszel képes egy olyan ügyért, mellyel azonosulsz, vagy valakiért, akit arra érdemesnek tartasz. Légy bátor, őszinte és becsületes, de közben önmagadra is gondolj. Csak olyan szituációba menj bele, ahol te magad is biztonságban maradsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében az akkumulátoraid újratöltésére lehet szükséged, amit a legjobban szeretteid körében tehetsz meg. Igyekezz most kerülni minden konfliktust ígérő szituációt és még egy olyan helyzetben is igyekezz higgadt maradni, amikor valaki kellemetlenül viselkedik a közeledben. Ne rontsd el a hangulatot és ne hagyd azt sem, hogy feleslegesen rongálják az idegeidet.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: