Nyilas

Ha mindenki csak a maga igazát fújja, de senki nem hallgatja meg a másikat, akkor abból semmi jó nem fog születni. Maradjatok nyitottak, és figyeljetek egymásra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Nyilas, munkájában újdonságok várhatnak önre,, ami éppen jókor jön, mert már majdhogynem elvesztette érdeklõdését. Ráadásul ma olvashat valamit, ami megfelelõ motivációként is hathat önre, hogy az új kihívásokat még energikusabban tudja teljesíteni. Töltõdjön hát fel ma csordultig energiával, mert bizony nagy szüksége lesz rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Kívülről sok rossz indulat érkezik most a kapcsolatotokba, de ha összedolgoztok, ezeket ki tudjátok zárni majd. Legyetek őszinték egymással.

Ez az 5 csillagjegy hajlamos elhamarkodott döntéseket hozni

Karrier: Valaki olyannal kell együtt dolgoznod, aki inkább csak megnehezíti a munkát. A héten viszont ezzel is képes leszel boldogulni.

Bak

Olyanhoz fordulsz tanácsért, akiben megbízol, és akinek adsz a szavára, de még így is előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz. A legbiztosabb, ha a magad útját követed.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Minél előbb tisztába teszed a saját érzelmeidet, annál hamarabb továbbléphetsz, és nyithatsz a boldogság felé. Ne halogasd elrendezni a dolgokat.

Karrier: A sikerért áldozatot is kell hozni, de készen állsz erre a lépésre. Tudod, hogy mi az, amire hajlandó vagy a céljaidért.

Heti horoszkóp - 2021. április 26. - május 02.

Vízöntő

Kénytelen vagy belátni, hogy valami elmúlik, és ezen már nem változtathatsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy te is tovább lépsz, hiszen új kalandok várnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma emberi kapcsolatai kerülhetnek elõtérbe, kedves Vízöntõ. Úgy érezheti mostanában elhanyagolták egymás társaságát ismerõseivel, ezért hát gondol egyet és megpróbálja felfrissíteni barátságait. Sajnos azonban nem könnyû megfelelõ helyet és idõpontot választani, ami mindenki számára jó lenne. Ne vegye ezt szerettei felõl érdektelenségnek, ha mély a barátságuk, akkor ennél nagyobb idõelcsúszásokat is ki fog bírni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: A legerősebb érzelmek talán nem hangosak, de kitartóak és ellenállnak a viharoknak. A héten megtapasztalhatod, ha valaki így érez irántad.

Karrier: Új horizontok nyílnak meg előtted, és alig várod, hogy kipróbáld az új lehetőségeket. A héten sikert sikerre halmozhatsz.

Halak

Jó irányba haladsz, de mintha éppen a saját sikereid ijesztenének meg. Nem kell semmit sem elkapkodni, de ne félj tovább menni, ha a saját boldogságod vár.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Minél jobban vonz valami, annál jobban félsz is a kudarctól. Pedig csak akkor derül ki, mi vár rád, ha mersz próbálkozni.

Karrier: Csak ki kell nyújtanod a kezed, hiszen most bármelyik lehetőség a tiéd lehet. Igyekezz úgy helyezkedni, hogy az legyen közel hozzád, amelyikre igazán vágysz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: