Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Már a hét elején látszik, hogy most is sűrű programod lesz, de állsz a kihívások elébe, és bízol benne, hogy mindent ügyesen a kezedben tartasz majd. Ez a lendület pedig át fog segíteni a dolgok nehezén.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Szerelem: Úgy érzed, valaki mindig csak kifogásokat keres, ahelyett, hogy őszintén szembenézne az érzelmeivel. Ha ő így döntött, te sem erőlteted tovább a dolgot.

Karrier: Ezen a héten egy napot sem tölthetsz tétlenül, mindig akad valami fontos tennivaló. Szerencsére ehhez energiád is lesz majd.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy egy másik szintre lépj, és várod is, hogy lehetőséged adódjon egy olyan körbe lépni, amelytől korábban távol tartottad magadat. Lehet azonban, hogy te nyitva állsz, de az alkalomra várnod kell még.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Szerelem: Nem olyan bonyolultak a dolgok, mint első pillantásra tűnnek. Ha mindketten őszintén beszéltek, gyorsan a végére járhattok egy problémának.

Karrier: Még te sem állsz mindig bevetésre készen, és neked is szükséged van egy kis pihenőre. Tartsd tiszteletben a saját határaidat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-08

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Sokáig halogattál valamit, és most az utolsó pillanatban kapkodni kezdesz, nem tudod, mivel is kezdd a teendők sorát. A lényeg, hogy hozzáfogj a dologhoz, ha egyszer túljutsz a holtponton, már minden könnyebb lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Szerelem: Nem lehet az érzelmeket kilóra mérni, és régen rossz, ha egy kapcsolatban azt számolgatjátok, ki mennyit adott. Ha mindkét fél önzetlen, az egyenlő esélyeket teremt.

Karrier: Úgy érzed, olyasmire használtad el az energiáidat, ami kevésbé fontos volt, és most éppen a karriered építésére nem maradt erőd. Lehet, hogy várnod kell egy következő alkalomig.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Gyorsabban alakulnak a dolgok, mint gondoltad volna, és amiről azt hiszed, hogy még várhatsz vele, még van időd helyretenni az érzelmeidet, az gyorsan az ajtódon kopogtathat, és neked készen kell állnod a döntéseddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Szerelem: Nincsenek tökéletes emberek és nincsenek tökéletes kapcsolatok sem. Az igazi szerelmeket azonban éppen egymás tökéletlenségének elfogadása teszi széppé.

Karrier: Alig ugrottál meg egy lépcsőt, máris itt egy újabb kihívás, pedig remélted, hogy pihenhetsz egy kicsit. De lehet, hogy jó is, ha kihasználhatod a lendületedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: