Kos

03.21 - 04.19
November utolsó hétvégéje arra jó, hogy egy előzetes kalkulációt csináljatok. 4 hét van még Karácsonyig. De ez semmiképp se nyomasszon titeket! Ennek nem szabad megmérgeznie az egész hétvégét. Legyél észnél, és hozd vissza derűt és a humort!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
Ez a te hétvégéd: elemedben leszel. Vasárnap lesz egy bolygó szembenállás, ami parázs vitát eredményezhet. De ez nem végzetes. Sőt inkább felvillanyoz, felizgat mindkettőtöket. A végén valószínűleg a hálószobában köttök ki. Jól hangzik?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

05.21 - 06.21
Mondd ki őszintén, ha nincs kedved jönni-menni! Akkor is, ha a párod tele van tervekkel, és lelkesen sorolja azokat! Öleld át, bújj hozzá, és kérdezd meg, hogy muszáj-e ezt mindet ezen a hétvégén végigcsinálni! Ha igen, akkor menjen nélküled!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Ha hiányoznak a barátaitok, akkor személyes találkozás helyett kezdeményezzetek videó hívást, és játsszatok valamit! Ha ők nincsenek benne, akkor a kedveseddel kettesben is kitalálhattok valami vicceset. A lényeg, hogy sokat nevessetek!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: