Oroszlán

07.23 - 08.22
Kihívás lesz egyszerre megfelelni a te családodnak és a párod családjának. Mindenkinek hatalmas elvárásai vannak. Kérdés, hogy ezek után jut-e időtök magatokra, ill. egymásra. Nem telhet el a hétvége anélkül, hogy összebújjatok

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sõt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Oroszlán! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fûzni beszélgetõpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a késõbbiek során!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

08.23 - 09.22
Előbújhat belőled a gourmand november utolsó hétvégéjén. A szerelmed boldog lesz, ha ínyenc falatokkal kényezteted őt és magadat is. Elkezdheted kipróbálni a karácsonyi menüt, vagy újfajta finomságokat. Inkább most, mint szent este!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 31 - augusztus 2. - Végre van időd olyan dolgokra, amiket már...

Mérleg

09.23 - 10.22
Függetlenül attól, hogy nektek mennyire fontos az adventet ünnepelni, érzékelni fogjátok, hogy rohamosan közeleg a Karácsony. Kövess el mindent, hogy ne hasson nyomasztóan rátok! Vedd le a terhet a párod válláról, és nyugtasd meg: segítesz mindenben!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a késõbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek majd be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az elsõ benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

10.23 - 11.21
Az égi folyamatok szerint nem lesztek egy véleményen a szerelmeddel. Nincs világvége, ha nem értetek egyet mindig mindenben. De jobb, ha tudod, hogy most te erősebb vagy, mint ő. Pont ezért kell tapintatosnak és elnézőnek lenned vele…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: