Nyilas

11.22 - 12.21
Szinte lehetetlen függetleníteni magadat a számtalan hírtől, ami jobban fertőz, mint a vírus. Számíts a kedvesedre! Lehet, hogy ő higgadtabban képes kezelni ezt az egész felhajtást. A legjobb az lenne, ha legalább a hétvégére kizárnátok a híreket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Most kedved lesz díszíteni, készülődni. Megérint Karácsony szelleme, és átjár a hangulata. Az lenne az igazi, ha ezt átragasztanád a párodra. Együtt még vidámabb lenne az egész. Fabrikáljatok együtt adventi koszorút, ajtódíszt, vagy adventi naptárat!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-08 - Ma a csillagok arra ösztönözhetik, hogy...

Vízöntő

01.20 - 02.18
„Otthon, édes otthon” legyen november utolsó hétvégéjének a mottója! Élvezzétek a békés, meleg otthon nyugalmát! Gyújtsatok sok mécsest, hogy fokozzátok a bensőséges hangulatot! Mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt, a meghittségből sosem elég.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Vízöntõ, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Mindjárt vége ennek a hónapnak, és hamarosan vége ennek az évnek is. Itt az ideje, hogy elkezdj a Karácsonyra készülődni. Vasárnap kell az első gyertyát meggyújtani az adventi koszorún. Ha a párodnak nincs kedve bíbelődni, akkor csináld meg egyedül, vagy vegyél készen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: