OROSZLÁN

Hajlamos vagy eltúlozni a dolgokat, és a végén hegyeket csinálsz a vakondtúrásokból. Szánj egy kis időt arra, hogy megpróbáld tiszta fejjel átgondolni, mi történik az életében. Könnyen előfordulhat, a probléma inkább az elmédben van, és a valóság sokkal jobb, mint azt hitted. Szerencsére a bolygóenergiák alkalmat teremtenek arra, hogy eltávolodj a gondjaidtól, és visszanyerd a testi, valamint lelki erődet a napokban.

SZŰZ

A hétvégével kapcsolatos terveid akadályokba ütköznek, ami érthető módon felzaklat, de azért próbáld meg nem felnagyítani a gondokat. Ritkán sikerül minden a tervek szerint, gond nélkül! Helyezd karanténba a pesszimista hajlamaidat, és ne hagyd, hogy a bukkanók beárnyékolják az egyébként kellemesnek ígérkező napjaidat. Tudd: a csillagok melletted állnak, és segítenek meghozni a legjobb döntéseket, és eljutni oda, ahová csak szeretnéd!

Hétfői Horoszkóp 2023-06-26

MÉRLEG

A hétvégén nagyon magabiztosnak érzed magad Mérleg, és ez segít elérni a céljaidat! Tudod, mit akarsz, és biztos vagy a képességeidben. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki minden helyzetből, és végre megtaláld a keresett sikert és boldogságot. Továbbá lehetőséged lesz  felejthetetlen estéket tölteni a szerelmeddel, és megvitatni a jövővel kapcsolatos terveiteket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Túl sok kötelezettséget, feladatot vállaltál az elmúlt időszakban, és most fogalmad sincs, miként szabadulj meg tőlük. A jelek szerint a hétvégén is dolgoznod kell, de legalábbis valamennyit kénytelen leszel, különben sosem végzel. Érthető, hogy stresszes vagy, de mindenképpen kellene egy kis időt magadra is szánnod, mert sokkal közelebb vagy az idegösszeomláshoz, de legalábbis a teljes kimerüléshez, mint azt gondolnád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: