OROSZLÁN

A hétvégén kedves Oroszlán könnyedén veszed a nehéz helyzeteket. Egyedül attól óvakodj, hogy túl nyíltan fejezd ki a véleményedet, mert a környezeted most könnyen megsértődhet, különösen a szerelmed lehet érzékeny. Ellenben a nyíltságodat nagy hasznát veheted szingliként. Ismerkedésnél értékelni fogják, ha nem árulsz zsákba macskát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma a kommunikáció kerülhet elõtérbe. A nap folyamán egy politikai, vagy vallási, esetleg szakmai vitába keveredhet, ami mintha csapokat nyitna tudatában, eláraszthatják fejét a gondolatok, s parázs vitára kerülhet sor. Bármennyire is úgy érzi, igaza van, ne nyomja el vitapartnerét, hallgassa meg õt is, s végül törekedjen a megértésre, a konszenzusra, amellett, hogy markánsan hangot adott véleményének.

SZŰZ

A hétvégén lesz alkalmad megszabadulni a stressztől és a nyomástól, ami egész héten rád nehezedett. Egy kellemes kiruccanás a vízparton vagy pihenés a wellnessközpontban, valósággal új emberré varázsol. Csak figyelj arra, hogy nem mindenkinek megy olyan könnyen az ellazulás, és egyesek feszültek lehetnek körülötted, ezért jobb, ha kétszer is meggondolod, mit mondasz!

Ez a 3 csillagjegy töri össze leggyorsabban a másik szívét

MÉRLEG

Ez a hétvége segít közelebb kerülni önmagadhoz. Jó hatással lesz a lelkedre a családi és baráti összejövetelek, valamint a kirándulások. Azonfelül, hogy új élményeket szerzel, sokkal tisztábban kezded látni önmagadat, és a helyzetedet, ennek eredményeként pedig fontos felfedezéseket tehetsz. A romantikus kiruccanások váratlan fordulatot vihetnek a párban élők életébe.

SKORPIÓ

Meglepő élményben lesz részed, Skorpió! Talán a kedvesed, vagy egy közeli rokonod valóra váltja az álmodat. Alig akarod majd elhinni, hogy ez valóban megtörténik. A következő napokban semmi sem árnyékolhatja be a felhőtlen boldogságodat. Nagyszerűen érzed majd a szeretteid körében, kellemes szórakozási lehetőségek várnak rád, még akár egy külföldi kiruccanás is!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: