Mérleg

A kedélyállapotod kissé ingadozó lesz, egyik pillanatban világgá mennél, a másikban pedig otthon maradnál, a melegben, és elzárkóznál, egyedüllétre és teljes csendre vágyva. Szeretnél a gondolataidba merülni, tervezni a jövőt, esetleg a nyarat. Ám szombat délre mégiscsak a kimozdulás mellett teszed le a voksodat, ugyanakkor feltétlenül olyan helyet válassz, amelynek semmi köze a munkádhoz vagy egy régebbi ígértedhez. Ne a kollégákkal töltsd az időt, hanem olyan emberekkel, akik elvárások nélkül vannak veled szívesen. Olyan programot keress, ami segít elterelni a figyelmedet a hétköznapok ridegségétől.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Számos tényező elvonja a figyelmedet szombaton, így az eredetileg tervezett programok egy része talán elmarad, és az összeírt feladatok töredékének sem érsz a végére. Vajon ez tényleg gond? Magad is alig tudod követni a különféle eseményeket, ám ne aggódj, nem történik semmi gond, sőt! Végre kimozdulsz a megszokott közegedből, és élvezni tudod az élet kicsi és nagy örömeit. Ha esetleg egy apró vita alakul ki környezetedben, egyet ne tégy! Ne légy döntőbíró! Ha muszáj, adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Egész héten tevékeny voltál, önmagadra nagyon kevés időd jutott, amit a hétvégén be kell pótolni. Hol a munka, hol pedig a családi ügyek intézése vonták el teljesen a figyelmedet – ugyanakkor látható, hogy jól végezted a dolgodat, hisz rengetegen megköszönték a segítségedet, és a feladatlistádon is majdnem mindent kipipáltál. Légy nyitott minden eshetőségre, fogadd el, amit a sors kínál! Ha hívnak valahová, menj szívesen, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magad érezni. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzád, hogy megossza veled bánatát vagy ötletét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: