Ezen a hétvégén nagyon sérülékeny és törékeny a harmónia. A szerelmi horoszkóp szerint valójában csak apróságon múlik, hogy igazán boldog, vagy pedig veszekedős napok várnak rátok...

A második szeptemberi hétvégén törékeny az érzelmi harmónia. Te is, a párod is érzékenyebbek lehettek bizonyos dolgokra, s most különösen fontos, hogy megtaláljátok a közös hangot, s minden programban, döntésben azonos legyen az álláspontotok. A kompromisszum a béke, a boldogság és a szerelem érdekében kikerülhetetlen. Legyél figyelmes a pároddal!

Keddi Horoszkóp 2023-10-31

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos

A párod egész hétvégén azzal nyaggat, hogy mondd meg, mit tervezel. Lehet, hogy már kitaláltad, de a bolygók szerint folyton „újratervezel”. Ebből a folyamatos változtatásból pedig vita pattanhat ki. Könnyen kivédheted a feszkót, ha visszakérdezel, ő mit szeretne, mire vágyik most a leginkább.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A világban sok tragédia van, sok katasztrófa zajlik távol és közel. Legalább köztetek ne legyen semmi zűr! Erre kitűnő esélyetek lesz ezen a hétvégén, ha képesek vagytok higgadtan beszélgetni egymással. Egyikőtöknek sem szabad felemelnie a hangját. Ez a hétvégétek sikerének kulcsa…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ez hétvége számodra a pénz számolgatásáról szól, ami a kedvesedet igencsak idegesítheti. Ő úgy gondolja, hogy nincs akkora vész, mint ahogy te érzed. Téged az ingerelhet, hogy ő képes legyinteni arra, ami téged aggaszt. Ne engedjétek, hogy közétek álljon a pénz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 tulajdonság, amit eddig te sem tudtál a Kos csillagjegyről!

Rák

„Borsószem királykisasszony” leszel ezen a hétvégén. Mindenre irtó érzékenyen reagálsz. Úgy érzed, a szerelmed folyton kritizál téged, és nem szeret eléggé. Ebből bármikor perpatvar robbanhat ki. Kérd meg, hogy legyen veled minden korábbinál elnézőbb!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: