Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: Mr. Tökéletes nem létezik! Ha nem hiszed, faggasd ki a barátnődet, mert lesz pár érdekes sztorija arra vonatkozólag, hogy a barátjának milyen hibát lehet felróni. Hibátlan kapcsolat nincs. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 19. szerda – Bika, Mérleg, Bak, Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak, Rák, Ikrek, Kos, Szűz figyeljetek!

Párban: Egymást érik a szuper programok, a barátod nagyon kitesz magáért, hogy a Valentin-napra igazán hangulatba hozzon. Ne agyalj, csak sodródj az árral, most éppen erre van szükséged! 

BIKA 

Szingli: Jó ideje ostromol egy srác, de a megérzéseid azt súgták, hogy ne engedj neki. Most fogsz ennek kifejezetten örülni, mert kiderül, hogy sajnos komoly hibája van, ami nálad kizáró ok az ismerkedésnél. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bármi is bánt, azt nyugodtan valld be a pasidnak, máskülönben azon kaphatod magadat, hogy idegességében inkább magadra hagy, és a hétvégét a haverjaival tölti. Az még jobban zavarna, nem igaz? 

IKREK 

Szingli: Igen, vágysz arra, hogy végre megállapodj, de nem minden áron! Épp ezért a hétvégét is kihasználod, hiszen szingliként azt és akkor csinálsz, amit és amikor csak szeretnél! 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akiknek a legjobb egyedül

Párban: Attól, hogy a barátod véleményével nem értesz egyet, nem kell fűnek-fának ezt elmesélni a baráti társaságban. Ne csodálkozz, ha végül a pasid besokall és az egész szituáció vitába torkollik. 

RÁK 

Szingli: Nagyon tetszik egy srác, de a hírneve nem valami jó… Eddig nem volt olyan barátnője, akit ne csalt volna meg, de ez még nem jelenti azt, hogy veled is megtenné. Hallgass a megérzéseidre vele kapcsolatban! 

Párban: A barátod Valentin-nap alkalmából egy igazán romantikus hétvégét szervez, összebújásból és lopott csókokból most biztosan nem lesz hiány. Add át magad az egésznek, mert megérdemled! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: