NYILAS

Szingli: Aggaszt, hogy itt a Valentin-nap és neked még nincs pasid, mert azt gondoltad, az előző szakításod után, hogy könnyebb lesz megtalálni a megfelelő társat. Engedd, hogy valaki elterelje a gondolataidat! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Elképesztően jó hétvégének néztek elébe, mintha most minden a kedvetek szerint alakulna. Ez azért van rád nagy hatással, mert úgy gondoltad, hogy az utóbbi időben picit megfeneklett a kapcsolatotok, de most az ellenkezőjét tapasztalod. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-08-10

BAK

Szingli: Az sosem baj, ha arról álmodozol, milyen pasit szeretnél, ugyanis minél pontosabban meg tudod fogalmazni, kit keresel, annál valószínűbb, hogy be is vonzod őt az életedbe. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem ugyanazon a szinten álltok a barátoddal a kapcsolatban. Te még élvezed azt, ami most van, ő viszont már komolyabb lépéseket tenni. Ezt muszáj tisztáznotok a hétvégén, ha nem akarsz vitát! 

VÍZÖNTŐ 

Szingli: Bár még mindig érzed az exed hiányát, készen állsz a randizásra! Az egyetlen bökkenő, hogy nem jönnek a jelöltek, de pont ezért ne gubbassz otthon! Minél nagyobb társasági életet élsz, annál könnyebben bepasizhatsz. 

Párban: Készen állsz arra, hogy kompromisszumot köss a pasiddal, mert azt érzed, hogy csak így tudtok fejlődni, de ő nem megy bele. Sajnos ideje átgondolni, van-e közös jövőtök! 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl...

HALAK

Szingli: Nagyon kiakadsz, amiért a családod össze akar hozni egy sráccal, de valójában engedned kéne nekik, mert ők ismernek a legjobban, és pontosan tudják, hogy mire vágysz! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az szuper, ha más párok kapcsolatából is próbálsz inspirációt meríteni a sajátodhoz, de ne mérd magad hozzájuk. Nincs két egyforma szerelem, ezért kár lenne a barátodat magadra haragítani. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: