OROSZLÁN 

Szingli: Lehet, hogy elsőre nincs benned semmi közös a randipartneredel, de emiatt kár lenne egyetlen alkalom után dobni. Hiszen tudod, az ellentétek vonzzák egymást, talán nálatok is beválik. 

Párban: Ha a párod nem akarja kivenni a részét a házimunkából, akkor nyugodtan vesd a szemére a dolgot. Nem vagy a rabszolgája, és egyébként is, ideje, hogy felelősséget vállaljon, mert előszeretettel bújik ki alóla. 

SZŰZ 

Szingli: Az sosem jó ötlet, ha megpróbálod a srácok előző barátnőit csekkolni, mert ez már eleve kétségeket kelthet benned. Nem hiányzik, hogy már az esélytelenek nyugalmával indulj el a találkozóra. 

Párban: Bármennyire is jól érzed magad a barátoddal, picit bizonytalanság van benned, mert nem látod magad előtt a közös jövőképet. Ha ez zavar, akkor beszéld meg vele is, simán lehet, hogy ő is így érez. 

MÉRLEG

Szingli: Teljesen meglep, amikor az egyik kollégád bepróbálkozik nálad, pedig az a helyzet, hogy régóta küldi a jeleket, csak te nem vetted észre. Mi lenne, ha adnál neki egy esélyt? 

Párban: Ideje, hogy leüljetek és újra tervezzétek a munka-szabadidő egyensúlyt, mert z utóbbi időben több időd töltöttetek a melóval, mint együtt. Ez nem mehet így tovább! 

Így flörtölünk mi – a Kos és a Halak szemezgetnek, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani

SKORPIÓ 

Szingli: Ha szereted és elfogadod magad, akkor miért akarsz a pasiknak egy teljesen másik embert villantani? Hidd el, nem attól leszel vonzó, hogy megjátszod a menő csajt, sőt. Arra senki nem kíváncsi. 

Párban: Ha támadást indítasz a barátod felé, akkor ne csodálkozz, ha élből elutasít egy témát. Ide ész érvek és egy kis ügyeskedés kell, plusz az idő, mert a tervedet csak akkor tudod véghez vinni, ha türelmes vagy! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: