Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! Ezen a hétvégén szinte minden csillagjegynek oka lesz örülni a szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Nem számít, mi okozza a feszültséget közted és a pasid között, sokkal jobban fogod érezni magad, mert megoldódik a probléma. Mindketten nyitottak vagytok arra, hogy változzatok, és jobbá tegyétek a kapcsolatotokat, így hamar begyógyulnak a lelki sebeitek is. A szinglikre valóságos angyalként tekint a környezetük, jó pár udvarlójuk lehet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Napi Karmahoroszkóp április 10. péntek – Nagyon sűrű lesz a mai nap...

BIKA

A jelenlegi bolygóenergiáknak hála sokkal közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel, mint azt lehetségesnek tartottad. Meglepően szorossá válik a kapcsolatotok, de örömmel tölt el, hogy ugyanúgy gondolkodtok a jövőt illetően és nyilvánvalóan tart valamerre a kapcsolatotok. A szinglik is lehetőséget kapnak a hétvégén, hogy meghódítsák a kiszemeltjüket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

IKREK

Valahogy nem vagytok most egy hullámhosszon a pasiddal. Ilyenkor jobb nem is erőltetni a dolgokat. Lehet,  jót tenne nektek a külön program. Ha erre odafigyeltek, és toleránsan, megértően közeledtek egymáshoz, hamarabb helyrebillenhet a kapcsolatotok, mint azt gondolnátok! A szingliknek viszont most nem sok kedvük lesz pasizni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Ikrek? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínûleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínû, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

RÁK

A hétvégén megejtitek azt a bizonyos nagyon komoly beszélgetést, habár a pasid megpróbálhatja elviccelni a dolgokat. Ne hagyd magad, hanem dumáljátok meg mi zavar! Csak így léphet szintet a kapcsolatotok, ha tiszta vizet öntötök a pohárba. Ha sehogy sem juttok dűlőre, akkor talán fontolóra kell venned, biztos akarod-e ezt a kapcsolatot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: