Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! Ezen a hétvégén szinte minden csillagjegynek oka lesz örülni a szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Nem számít, mi okozza a feszültséget közted és a pasid között, sokkal jobban fogod érezni magad, mert megoldódik a probléma. Mindketten nyitottak vagytok arra, hogy változzatok, és jobbá tegyétek a kapcsolatotokat, így hamar begyógyulnak a lelki sebeitek is. A szinglikre valóságos angyalként tekint a környezetük, jó pár udvarlójuk lehet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 7. vasárnap - Ideje, hogy elengedd önkorlátozó gondolataid és abbahagyd azon...

BIKA

A jelenlegi bolygóenergiáknak hála sokkal közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel, mint azt lehetségesnek tartottad. Meglepően szorossá válik a kapcsolatotok, de örömmel tölt el, hogy ugyanúgy gondolkodtok a jövőt illetően és nyilvánvalóan tart valamerre a kapcsolatotok. A szinglik is lehetőséget kapnak a hétvégén, hogy meghódítsák a kiszemeltjüket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Valahogy nem vagytok most egy hullámhosszon a pasiddal. Ilyenkor jobb nem is erőltetni a dolgokat. Lehet,  jót tenne nektek a külön program. Ha erre odafigyeltek, és toleránsan, megértően közeledtek egymáshoz, hamarabb helyrebillenhet a kapcsolatotok, mint azt gondolnátok! A szingliknek viszont most nem sok kedvük lesz pasizni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A hétvégén megejtitek azt a bizonyos nagyon komoly beszélgetést, habár a pasid megpróbálhatja elviccelni a dolgokat. Ne hagyd magad, hanem dumáljátok meg mi zavar! Csak így léphet szintet a kapcsolatotok, ha tiszta vizet öntötök a pohárba. Ha sehogy sem juttok dűlőre, akkor talán fontolóra kell venned, biztos akarod-e ezt a kapcsolatot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: