Oroszlán

Szingli: Nem kell már rögtön az első randin mindent elmesélned magadról, és azon se akadj ki, ha a srác sem meséli el a fél életét neked azonnal. Egy kis titokzatosságtól csak még izgisebb lesz, nem igaz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szeretnéd, hogy a barátod jobban odafigyeljen rád, de neki is pontosan ez a problémája! Le kéne ülnötök és őszintén beszélnetek az érzéseitekről, mert most mindketten csak a saját sérelmeitekkel foglalkoztok, ezért áll fent ez a helyzet.

Szűz

Szingli: Imádják a pasik az okos nőket, de azért ne vidd túlzásba! Oké, hogy meg akarod mutatni a kiszemeltednek, hogy téged az eszedért is lehet szeretni, de figyelj arra, hogy ne oktasd ki vagy ne hozd cikis szituba ezzel!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne aggódj azon, hogy már nem olyan szenvedélyes a kapcsolatotok mint az elején, pont a mostani hétvége lesz a legjobb példa arra, hogy még mindig egymásra tudtok kattanni, legalább annyira, mint amikor megismerkedtetek!

Mérleg

Szingli: A barátnőid már jó ideje ugyanazzal a sráccal akarnak összehozni, teljesen biztosak benne, hogy összeillenétek. Eddig ellenálltál, de talán megérne egy randit a dolog. Végülis vesztenivalód nincs, nem igaz?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma kényelmetlenül érzi magát, mert elfelejtett valamit, ám ne tegye, kedves Mérleg, hisz ez természetes, néha mindenkit cserben hagy a memóriája. Az is meglehet, hogy eme átmeneti kihagyással a tudatalattija szeretne közölni valamit, esetleg azt, hogy itt lenne már az ideje egy kis pihenésnek, lazításnak. Tegyen a kedvére és engedjen a kísértésnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Összebújásra, figyelmességre, meglepetésekre vágysz, a pasid viszont egyáltalán nincs ilyen hangulatban. Ezt most sajnos el kell fogadnod, nem erőltetheted rá a romantikát, ha nincs kedve hozzá!

Skorpió

Szingli: A lelki társadat keresed, és ha egy srác kicsit is különbözik tőled, már dobod is. Legalább egy esélyt adhatnál nekik, nem biztos, hogy olyan rossz, ha nem vagytok tökéletesen egyformák…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kitartó vagy, keményen dolgozol és szívesen be is segítesz a szeretteidnek. És ezt sajnos néha ki is használják, most például a pasid tol át rád minden feladatot, de ne hagyd magad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: