Kos

Szingli: Egy olyan sráccal találkozol, aki minden szempontból az eseted, de mégsem stimmel valami. Talán ahogy te is, az ízlésed is változott az elmúlt időszakban, itt az ideje felfedezned az új ideálod!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Minél jobban érzed magadat, annál többet tudsz adni a barátodnak, annál többet tudsz tenni a kapcsolatotokért. Legalább egy napot szánj most magadra, tarts beauty-délutánt, shoppingolj, vagy csak olvass, bármi jöhet, ami feltölt egy kicsit.

Minden csillagjegy rendelkezik kincset érő jellemvonásokkal! – a tiéd milyen tulajdonságok jellemzőek?

Bika

Szingli: A humorérzéked az egyik legjobb tulajdonságod, amiért a pasik is odavannak. Most is a lazaságoddal és a poénjaiddal sikerülhet levenned a kiszeneltedet a lábáról.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem az erősséged a bocsánatkérés, de most te is pontosan érzed, hogy nem biztos, hogy neked volt igazad a legutóbbi vitátokban. Sokkal kellemesebb hétvégétek lesz, ha hamar túl esel rajta és elfelejtitek az egészet!

Ikrek

Szingli: Ne erőltess magadra semmit, amire még nem érzed kész magad, csak azért, hogy bevágódj a srácnál! Inkább legyél vele őszinte, meg fog lepni, mennyire megértő is tud lenni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Több dolog is bánt, de egész héten magadban rágódtál ezeken. Most lesz időd leülni a barátoddal kicsit beszélgetni, add ki magadból, utána sokkal jobban érzed majd magadat!

Az 5 legerősebb csillagjegy: ők mindent elérnek, amire vágynak

Rák

Szingli: Mostanában kicsit elhanyagoltad az egészségedet, nem figyeltél oda a tested jelzéseire. Muszáj egy kicsit lassítanod, ha nem akarsz teljesen lebetegedni. Kezdd el most: tarts egy lazulós, lustizós hévégét!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasidnak lehet néhány olyan húzása, ami miatt egy pillanatra meginoghat a bizalmad. De mielőtt bármivel is meggyanúsítanád, inkább kérdezz tőle, mert valószínűleg csak egy félreértésről van szó!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: