Nyilas

Szingli: Nem szeretsz egyedül lenni, de kimozdulni, pláne pasizni sincs kedved! A kettő együtt nem megy, vagy otthon lustizol egyedül, vagy elmész és megismersz egy csomó helyes srácot, de mindkettő szuperül hangzik!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Most egyáltalán nem érdekel a jövő, csakis a mának élsz! A barátod viszont egyre többet hozza szóba a közös terveket, célokat. Nyugtasd meg a barátodat és legalább fél órát szánj a témára, különben be fog pánikolni, hogy gond van köztetek.

3 csillagjegy, aki a legrosszabbra számítson 2021-ben

Bak

Szingli: Felmerülhet benned, hogy talán hiba volt szakítani a volt pasiddal. Mielőtt egyből rohannál vissza hozzá, gondold csak végig, hogy miért is döntöttél így! Oké, az idő megszépíti az emlékeket, de pörgesd végig a rossz dolgokat is, és úgy mérlegelj!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Azt imádod a legjobban a pasidban, hogy bármikor meg tud nevettetni és mindig eszméletlenül jókat buliztok együtt. Most jól is jön, mert elég húzós heted volt, de szerencsére ő két perc alatt kirángat majd ebből!

Vízöntő

Szingli: Ez a hétvége nem a pasizásról és a féktelen bulizásról fog szólni, de így is élvezni fogod. Pihenj sokat, egyél finomakat, nézd meg a kedvenc sorozatodat: rád fér a feltöltődés, mert a következő hét is extra fárasztó lesz!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ritka, hogy a szerelmednek van szüksége arra, hogy beszélgessetek, de most kivételesen ez a helyzet. Figyelj rá, hallgasd meg, valószínűleg már ezzel is sokat segítesz!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-21

Halak

Szingli: Istenien érzed magadat a bőrödben, pontosan úgy nézel ki, ahogy szeretnél, amiért persze meg is dolgoztál, szóval még jó, hogy büszke vagy rá! A magabiztos kisugárzásod pedig csak úgy vonzza a pasikat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A legfontosabb dolgokban egyetértetek, de azért van bőven olyan kérdés, amiben másképp gondolkoztok. Ez egyáltalán nem baj, sőt, ettől csak még izgisebb lesz a kapcsolatotok, ráadásul tanulhattok is egymástól!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: