Kos

Kedves Kos, ma kissé túlságosan is könnyelmû lehet a szerelem terén, ezért nagyobb eséllyel mehet bele olyan játékba, amibõl nem biztos, hogy aztán, csakis, csupa jó származik. Hogy elkerülje ezt a szituációt, kivételesen, ne hallgasson se szívére, se ösztöneire, csakis a józan eszére!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Mérleg

Ma valami különlegesre, valami, a jó értelemben felkavaróra vágyhat, így igencsak magasra teheti a lécet, kedves Mérleg, ugyanakkor, jól tudja, hogy azt csakis annak sikerülhet megugrania, aki igazán ismeri és szereti önt. Csak nehogy meglepõdjön a végére!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-05 - Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására...

Nyilas

Ma nagy elõrelépésre kerülhet sor valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgetik a forró kását, s eme tény, nagyon izgalmas pillanatokat hozhat magával. Ne feledje, kedves Nyilas, sok múlhat az elsõ benyomáson, legyen szó bármirõl is! Tegyen ki magáért!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Oroszlán

Ma meglehetõsen viharos érzelmek törhetnek elõ jelenlegi kapcsolatában, amelyeknek kétféle hatása lehet: vagy nagyon összekapnak kedvesével, vagy, a szóváltások hatására, olyannyira feltüzelõdik önökben a szenvedély, hogy egész éjjel le sem tudnak majd fordulni egymásról. egyengesse úgy a dolgot, kedves Oroszlán, hogy ez utóbbi érvényesüljön!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: