Rák

Megeshet, hogy ma kissé nehezen talál idõt arra, hogy érdemben megélhesse szerelmi életét, s ez frusztráló lehet. Bármennyire is bosszantó, ne idegeskedjen emiatt túl sokat, kedves Rák, mert az most még az együtt töltött, gyengéd percekre is rányomhatja bélyegét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma rendkívül pozitív folyamatok kezdõdhetnek el egy szerelmi szállal kapcsolatban, mely ön és a szívének oly kedves személy között fonódik. Ha még friss kapcsolatról van szó, egy nagy beszélgetés lehet az, amivel közelebb juthatnak egymás szívéhez, ha viszont már érett párkapcsolatban él, úgy egy közösen megélt pillanat hozhat nagy áttörést!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez befolyásolja az egyes csillagjegyek szerelmi életét: A Halaknak nevetésre van szüksége, a Vízöntőnek önbizalomra...

Szűz

Amennyiben úgy érezné, mintha egyhelyben toporognának a dolgok szerelmi téren, hessegesse el gyorsan az efféle gondolatait, kedves Szûz, ugyanis minden a lehetõ legnagyobb rendben, s a legjobb úton halad. Legyen ma a jelmondata: kedvesebb elemzés, több lazaság és élvezet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai nap legnagyobb veszélye az lehet, hogy valamiért a szokásosnál könnyebben csábulhat, s ez okozhat néhány kellemetlen, vagy éppen túlságosan is kellemes, élvezetes percet, amikbõl még késõbb nagy kalamajka lehet. Csak akkor lépjen át egy bizonyos határt, ha biztos abban, hogy többet nyerhet, mint amennyit veszíthet, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: